top of page

TOimitusehdot

Toimitusehdot voimassa 25.7.2020 alkaen
 

Yleistä nettisivusta
Tuotteita nettisivujen kautta myy Häsänen Ilona Anna Elisabet (3157042-1) ja Joonas Puttonen (kevytyrittäjyyspalvelu). Myymme tuotteita yksityishenkilöille ja yrityksille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

 

Tilaaminen
Tuotteita pystyy tilaamaan toistaiseksi sähköpostin kautta hasajaputu@gmail.com tai sosiaalisen median kanavien kautta: Instagram: @hasajaputu, Facebook: @hasajaputu, LinkedIn @hasajaputu tai lähettämällä viestilomakkeen sivuilla hasajaputu.com. Kun tilaus on tehty, lähetämme joko sähköpostilla tai ko. somessa viestin, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen sähköpostilla edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

 

Maksutavat
Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä tai tilauksen vastaanoton yhteydessä. Voit maksaa tilisiirrolla tai MobilePaylla tai jos noudat tuotteen, voit maksaa käteisellä.

 

Toimitusaika
Toimitusaika sovitaan aina erikseen jokaisen tilauksen yhteydessä, sillä meillä ei ole isoa varastoa, vaan tuotteet tehdään tilauskohtaisesti.

 

Toimitustapa ja toimituskulut
Toimituskulut Suomeen minimissään 5,90 €. Hinta riippuu lähetyksen painosta. Hinta sisältää toimitus- ja pakkauskulut. Toimitustapa sovitaan tilauskohtaisesti. Toimitamme tilaukset pakettina tai kirjeenä, vain pakettia voi seurata lähetystunnuksella.

 

Vaihto- ja palautusehdot
Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Vaihto- ja palautusoikeus ei koske hygieniasyistä kosmetiikkatuotteita. Asiakas on sitoutunut maksamaan palautuksesta aiheutuneet kulut.

 

Liitäthän palautuksen mukaan seuraavat tiedot:
• nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi
• pankkitilinumerosi
• sekä kopio tilauksen yhteydessä tulleesta tilausvahvistuksesta

 

Palautusosoitteen saat laittamalla sähköpostia osoitteeseen hasajaputu@gmail.com. Kun tuote on palautunut takaisin meille, tarkastamme tuotteen kunnon ja tämän jälkeen rahat palautetaan suoraan tilillesi.

 

Lunastamaton paketti

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista perimme toimituskustannukset.
 

Muuta
Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Häsänen Ilona Anna Elisabet ja Joonas Puttonen käsittelevät kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.

Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. 

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta
Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen hasajaputu@gmail.com.
Jos paketti on vioittunut postituksen aikana, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio kuljetusyhtiölle.

bottom of page